Muntendam / Chef in een Supermarkt, Raadslid

Mijn naam is Hendrik Loots en mijn hele leven al woonachtig in Muntendam. Sinds 2014 ben ik raadslid, eerst voor de lokale partij Menterwolde Gewoon waar ik tevens fractievoorzitter van was. Sinds 2018 ben ik namens GemeenteBelangen Midden-Groningen raadslid.
In het dagelijks leven ben ik bedrijfsleider bij de PLUS Supermarkt in Schoonoord, daarvoor ben ik werkzaam geweest bij de Coop supermarkten in Muntendam en Wildervank, waar ik mezelf heb opgewerkt van vakkenvuller en bezorger van boodschappen tot leidinggevende. Daarnaast ben ik voorzitter van de IJsvereniging van Muntendam.
Ik ben opgevoed met politiek, thuis ging het vaak over politieke zaken tijdens het avondeten. Een mening hebben is mooi, maar met schreeuwen langs de lijn alleen komt de wereld niet verder. Dan moet je ook je nek uitsteken is mijn overtuiging. Ooit is er hard gevochten zodat we vrij zijn en we onze mening mogen geven, dan moet je daar ook gebruik van maken.
In de Raad heb ik oa de portefeuilles Volkshuisvesting (wonen), Ruimtelijke Ordening en Milieu. Ook dierenwelzijn is sinds kort onderdeel van mijn takenpakket. Daarnaast ben ik vicefractievoorzitter.
In het verleden heb ik gestreden tegen de komst van het Windpark N33 en voor behoud van het instructiezwembad in Muntendam, dat ook een regionale functie vervult in zwemlessen.
Faciliteiten, groot en klein, moeten bereikbaar zijn en dicht bij mensen staan, daarom is het belangrijk dat er goed naar de bevolking geluisterd wordt en dat zaken niet van bovenaf opgelegd worden. Daarbij is natuurlijk altijd de nuance aanwezig dat niet alles mogelijk is. Goed voorbeeld hiervan is de locatiekeuze voor een nieuwe school in Muntendam, deze komt nu dankzij GemeenteBelangen op een plek waar veel mensen hem het beste vinden passen. Wat mij betreft een voorbeeld van lokale politiek die het verschil maakt.

Neem gerust contact op wanneer u iets wilt vragen of melden.

hendrik.loots@midden-groningen.nl

ontwerp door: ontwerpwebsites.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram