Deze link brengt u naar filmpjes van Jan Buurke.

Kolham / Gepensioneerde ambtenaar, Raadslid

Minder bureaucratie, heldere en eenvoudiger taalgebruik voor de burger! Minder ambtenaren en meer klant gericht werken. De gemeente staat in dienst van én voor de burger! Met mijn ervaring als vrijwilliger en raadslid sta ik midden in de samenleving. Ik sta ook de komende jaren voor een rechtvaardige en sociale samenleving. 


Mijn naam is Jan Buurke 68 jaar getrouwd met Tineke Oosterwijk. Vader van 2 kinderen.

Ik kom uit politiek actief gezin. Mijn moeder was in de 60e jaren raadslid voor de PSP in de gemeente Hoogezand Sappemeer en mijn vader was secretaris van de afd. van de PSP.

Jarenlang was ik bestuurslid en voorzitter van welzijnsorganisaties in HS. In 1992 ben ik in de gemeente Slochteren komen wonen. Na een aantal jaren ben ik politiek actief geworden en ben ik 7 jaar raadslid en fractievoorzitter geweest van Groen Links. Daarna ben na een conflict met het bestuur van Groen Links lid geworden van Gemeentebelangen Slochteren waar ik tot de herindeling raadslid ben geweest. Ik hoop tot aan de verkiezingen in maart 2022 een waardevolle bijdrage te kunnen leveren.

Neem gerust contact op wanneer u iets wilt vragen of melden.

jan.buurke@midden-groningen.nl

06 - 3022 4306

ontwerp door: ontwerpwebsites.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram