Deze link brengt u naar filmpjes van Patricia.

Hoogezand / Zelfstandig ondernemer, Raadslid

Er is veel te doen in Midden-Groningen, niet alles gaat even goed. Het is tijd voor een onafhankelijke partij zonder landelijke bemoeienissen aan het stuur. Tijd voor GemeenteBelangen met hart voor Midden-Groningen. Is uw gemeente u ook lief, er valt iets te kiezen in maart 2022 ! Niet de gemeente weet wat goed voor u is maar de inwoners zelf !

Hallo ik ben Patricia Nieland-Kampen en woon reeds 44 jaar in Hoogezand. Ik ben hier opgegroeid en naar school geweest. Ik ben actief in de sport en onderneem tevens in onze mooie gemeente. Ik ga graag door in een derde periode in de gemeenteraad want er is nog veel te doen in Midden-Groningen, lang niet alles gaat goed. In mijn idee kan het beter. Graag zet ik mij in voor uw belangen.

De dienstverlening, communicatie en betrokkenheid vanuit de gemeente met de burger en ondernemer moet absoluut verbeteren. Er zijn vele klachten. Maar ook zet ik mij in om het onderhoud van het groen, de leefbaarheid en veiligheid te vergroten. 

Het vertrouwen in de politiek is volgens onderzoek 18% en is naar mijn idee veel te weinig. De gemeente is er voor de inwoners en niet andersom.

Neem gerust contact op wanneer u iets wilt vragen of melden.

patricia.nieland@midden-groningen.nl

patricia@nieland.eu

06 - 2345 9847

ontwerp door: ontwerpwebsites.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram